There was an error connecting to maestro

I’m re-purposing a micro maestro 6 servo controller from a item of artjob-related it was previously used in and also trying to perform somepoint new through it. However, once I try to connect it to the Maestro Control Center on my computer, I obtain the complying with errors:

“Tright here was an error acquiring the firmware variation of this gadget. Control deliver failed. Error code 0x79.”

And

"Error loading settings from this device. Tright here was an error gaining parameter PARAMETER_SERIAL_MODE from this tool. Control deliver failed. Error code 0x79.

You watching: There was an error connecting to maestro

The last time I used this gadget it was attached to an ultrasonic selection finder and a servo, it operated the servo behavior based on the reading from the selection finder and also last time I did that, it was working just fine. I’ve tried to recollection the tool defaults in the control facility however I gained an extremely lengthy error from that.

Any ideas?

Tim


DavidEGrayson March 15, 2016, 11:30pm #2

Hello, Tim.

See more: League Of Legends Pvp Patcher Kernel Stopped Working, Guide To Fix “Pvp

I am sorry you are having actually trouble with your Maestro. That error code is new to me so I looked it up and also found out that it suggests “The semaphore timeout period has actually expired.” Unfortunately that doesn’t aid much. What variation of the Maestro Control Center perform you have? What operating device are you using? Could you attempt utilizing a different USB cable and likewise try using a various computer?

–David


timflood04 March 15, 2016, 11:30pm #3

I’m utilizing vivaworldcup.info Maestro Control Center variation 1.5.2.0 and Vista 64 for my operating system. I can try various USB cables or different ports, yet not a different computer system unfortunately. I’ll article right here if it functions.

Tim


DavidEGraykid March 15, 2016, 11:30pm #4

Okay. Please let us understand what your outcomes are.

See more: Compare Sandisk Ultra Ii Vs Extreme Pro 960Gb, Sandisk Type1 Vs

–David


timflood04 March 15, 2016, 11:30pm #5

Ok, the board associated simply like it is meant to when I tried a various USB port on my computer. It did not, yet, run a servo via the control panel as it should have actually. Not certain if it’s the board the port or the servo.

Tim


DavidEGraychild March 15, 2016, 11:30pm #6

I am glad you are making progression. What are you utilizing to power the servo? What serial mode is your Maestro set to? You have the right to watch that in the Serial Settings tab. What buttons did you click in the Maestro Control Center once you tried to run a servo? When you did that, what did you mean to happen and also exactly how is that different from what actually happened?

–David


Home Categories FAQ/Guidelines Terms of Service Privacy Policy

Powered by Discourse, finest viewed via JavaScript enabled


*

*

ShopBlogvivaworldcup.infoSupport
My accountComments or questions?About vivaworldcup.infoContactOrdering informationDistributors
Catalogvivaworldcup.infoBlogSupportOrderingDistributorsAboutContact
*